Biografi
Anja Lagerqvist är en Singer songwriter som trots sin unga ålder har stor scenvana och har medverkat i både TV och radio. Hon skriver låtar på svenska om det som känns viktigt och berör.

Redan som tolvåring skrev Anja sina första låtar. Hennes unika röst och tänkvärda texter har trollbundit många lyssnare, unga som gamla i alla möjliga sammanhang som t.ex. caféer, sommargårdar, kyrkor och andra kultursammanhang.

Anja har under sin uppväxt gått på Kulturskolan, Halmstads musikklasser (åk 4-9) och Sturegymnasiets musiklinje. Läsåret 2014/2015 studerade Anja singer songwriter inriktning på Liljeholmens folkhögskola (i närheten av Linköping), och detta läsåret 2017/2018 studerar hon Gospel på Glimåkra folkhögskola.

Stacks Image 8759

Anja reste med organisationen
Star for life till Sydafrika i början av 2013 som en av tio sångerskor i ”Star Choir Sweden”. De gjorde konserter med Triple & Touch, Måns Zelmerlöw och Molly Sandén.

Stacks Image 8767

I Körslaget 2013 (TV 4) var Anja en av tjugo i Halmstadkören, Team Rickard. Tillsammans med Carola och Rickard Söderberg gjorde kören fyra julkonserter i Halmstad.

Stacks Image 8765

År 2013 & 2014 var Anja en av fem finalister i Hallands final av
Svensktoppen Nästa. Sedan dess har Anjas låtar spelats på radion.

I juli 2016 släppte Anja sitt första fullängdsalbum ”Det jag ville säga dig”. Innan det har hon även släppt två EP skivor och några singlar som finns på Spotify. Det finns även musikvideos på Youtube som man kan kika på. Klicka dig vidare under fliken musik.

År 2017 spelade Anja in låten ”Aftonsång” skriven av Harpo. Låten har spelats på alla P4 kanaler i Sverige och utmanats till Svensktoppen.
Samarbetet med Harpo fortsätter, så håll ögonen öppna för snart kommer en julsingel!